När jag kom hem...

...låg de här två sötisarna och myste i soffan. Love it!

Ett litet råd

Spela aldrig aldrig wordfeud när du är ute och promenerar med en katt i koppel. I kväll bollade jag mellan herr och fru Wendel och slängde ett öga på Maki då och då. Helt plötsligt sitter knäppisen sex meter upp i ett träd.
Fortfarande i koppel!!!! Trasslar så klart in sig där uppe. Det enda jag tänker är om han hoppar nu blir han hängande. Vad gör jag? Ringer brandkåren? Nä, ringer mamma. Men vad ska hon göra?

Efter att Maki har suttit och gnagat på grenarna, tittat på utsikten och trasslat in sig lite till, inser han... jag sitter fast. Jag kommer inte ner. Nu börjar jamandet. Ja, så går det din knäppa katt...

Så dum är han inte dock för han lyckas ta sig ur halsbandet (puh) och börjar sin färd neråt. När det är två meter kvar släpper han taget och jag tar emot honom i luften. Knäppa katt, dumma katt. Lättad matte. :)

Kopplet och halsbandet hänger dock kvar i trädet...


Geni!



Mary Christmas

Pysselmaria har varit igång igen. Tänka sig det. Det här är min senaste skapelse. Jag har gjort den från scratch. Plockat björkriset utanför dörren. Spraymålat och lindat och dekorerat. Är rätt nöjd faktiskt.


Passion for passion


Gotlandshöst


Bordet

Köpte en bord på Myrorna för ett tag sen.



Först fick det lite grundfärg...



Sen lite vanlig färg...



What do u think?


RSS 2.0