Julafton 2011


Hemlig tomte

Helena på jobbet fixade "Hemlig tomte" och i dag var det dags för fika och utdelning. Supertrevligt. Jag fick de här sköna rödingarna.



Den här kannan köpte jag på Myrorna för jag tyckte den var cool och jag har användning för den. Men jag måste fråga, vad är den till egenligten? Vin, vatten eller kanske en vattenkanna?


It's always darkest before the snow

På väg hem...


Balls in trees

Vad är det som händer nu då?



Dekorerar jag gran nummer två?



Nä, katterna är hemma. Jag visste att Maki inte var en granklättrare, men tydligen är Charlie det. Så nu har jag plockat ner allt i glas, vilket var 90 procent av granen. Den ser lite ledsen ut nu.

Pepparkakor

I kväll har jag bakat pepparkakor med hjälp av en massa former jag köpte på Myrorna.



Som Pippi och Lilla gubben. Mitt under gräddningen får jag se något roligt. Har ni sett det än?


En av de Lilla gubbarna har smält ihop med en sån här form... 

Och skapat en häst med afro! Hihi...

Tree time at my house


Humor

Regnvädret har tagit sig in på VLT och sugs upp av den också. Kaffeautomatens pölar får dock bara några usla pappersservetter. Nu hoppas vi på att godismaskinen börjar läcka också...:)


Första snön

Jag vet inte hur det är hos er, men det här är den första snön jag har sett i vinter. Fint, men mer än så här behöver vi inte.


Dorian Dorian Dorian

I helgen har jag varit till Stockholm och sen Linköping. Jag, Freddie, Thomas, Anna och Niccolina steg upp tidigt på lördagsmorgonen för resan till Carros hemstad. Hon i sin tur hade åkt från Malmö med Dorian. Sist vi såg honom var han tre månader så det skulle bli kul att se en 1½-åring denna gången. Jag har inte riktigt fattat att Carro är mamma och det var både underligt och kul att se dem tillsammas.

- Om du ska slänga jeansen på golvet får du vika dem efteråt.



Och kolla in sötnosen! Dorian är fin också.

RSS 2.0